tukikadet_small Fysioterapia Kuntoutus mitoitetaan aina hoidon tarpeiden ja tavoitteiden sekä lapsen kehitysvaiheen mukaan. Pienellä vauvalla terapia on motorisen kehityksen ohjaamista ja tukemista, isomman lapsen kanssa ylläpidetään tai parannetaan liikuntataitoja. Myös vammaisilla lapsilla oman kehon ja taitojen tiedostaminen ja hyödyntäminen on tärkeä osa kasvamista ja kehittymistä. 

Kotikäynnit Vauvoja ja pieniä lapsia hoidan mieluiten lapsen kotona tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Leikki on lasten työtä myös kuntoutuksessa. Terapiavälineet ja lelut kulkevat mukanani.

Päiväkoti- ja koulukäynnit Terapiahetket voidaan sovittaa päiväkoti- tai koulupäivän rytmiin. Näin kotona jää aikaa muuhun touhuiluun.

 hellok_small
jalat_small Yhteisterapia Teen tiivistä yhteistyötä muun muassa lapsen toimintaterapeutin tai kuntoutusohjaajan kanssa. Moniammatillinen yhteistyö on kokonaisvaltaista ja tarjoaa hoidossa parhaan hyödyn.
Allasterapia Allasterapia tarjoaa mahdollisuuden liikkumiseen vedessä itsenäisesti tai apuvälineiden kanssa. Vesi innostaa liikkumaan, rentouttaa, ja on hauskaa. Uiminen on perustaito, jokalapsenoikeus. Sen lisäksi vedessä polskiminen on mukavaa tekemistä, johon koko perhe voi osallistua. Ilmajoki-hallin Pore-virkistysuimalan viihtyisät tilat ovat erinomaiset ja mahdollistavat esteettömän liikkumisen apuvälineiden kanssa. tukikadet_small2