jumppahuone_small

Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Oulun sairaanhoito-oppilaitoksesta vuonna 1978. Lasten terapiaan olen keskittynyt vuodesta -82 lähtien. Työssäni minulle on tärkeää hyvän ja asiantuntevan hoidon lisäksi lasten ja perheiden hyvinvointi. Toimintatapaani kuuluu olennaisena osana vanhempien ja muiden lasten hoitoon osallistuvien ohjaus ja neuvonta.

Olen suorittanut erikoistumisopintoina NDT-Bobath –koulutuksen (Neuro Developmental Treatment) ja siihen liittyen kaksi syventävää kurssia sekä NDT, Bobath – vauvakurssin. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa olen suorittanut Lasten ja nuorten kuntoutustyön kehittäminen –opinnot ja Unkarissa Budapestissä The information cource of Petö.


sisakuvasmallYrittäjäksi ryhdyin vuonna -91. Sitä ennen olin töissä Seinäjoen Keskussairaalassa ja yksityisessä SPR-Kuntoutuksessa. Terapiatyön ohessa olen konsultoinut pariin otteeseen muutaman kuukauden jaksoja Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä. Olen pitänyt liikkumisen kehittymiseen ja kuntoutukseen liittyviä luentoja fysioterapia-, koulunkäyntiavustaja- ja kehitysvammahoitajaopiskelijoille sekä ohjannut vuosien varrella fysioterapiaopiskelijoiden käytännön harjoitteluja.